Onze assistentiewoningen

Ruime, gezellige assistentiewoningen voor senioren

Villa assistentiewoningen beschikt over 4 verschillende types flats.  Alle flats beschikken over een gezellige en ruime living, een compleet ingerichte keuken, een aparte slaapkamer  (1/2 personen) en een comfortabele badkamer (douche, toilet met handvat en noodknop, lavabo).

Alle flats zijn uitgerust met telefoon- en televisieaansluiting  en de nodige voorzieningen voor noodoproepen (3 alarmknoppen).

Onderhoud & service

Er zijn diverse formules voor het onderhoud van het appartement mogelijk: van het volledig zelf onderhouden tot het volledig onderhoud door ons. Neem contact op met ons voor de verschillende mogelijkheden.

Elke bewoner kan beroep doen op onze uitgebreide service : maaltijden op de kamer, kapster, pedicure, manicure, boodschappendienst, kranten en magazines, postdienst, …

Tarieven

De dagprijs van huur- en servicekosten voor een assistentiewoning is afhankelijk van het type. Inbegrepen in de servicekosten zijn o.a. :

  • het gebruik van het appartement
  • verwarming, gas, elektriciteit en water
  • onderhoud en elektriciteitsverbruik in alle ruimten
  • onderhoud gemeenschappelijke tuin
  • tv-distributie, blokpolis, brandpolis, dag- en nachtbewaking
  • het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten

We vragen aan iedere bewoner om eigen meubelen mee te brengen om zo in elke woning een persoonlijke, huiselijke sfeer te creëren. Bemeubeling door Villa assistentiewoningen is ook mogelijk.

 

IMG_5834
IMG_5832
IMG_5831
IMG_5828
IMG_5827
IMG_5825
DSC_0700_2
DSC_0696_2

 

 

Geïnteresseerd? Kom vrijblijvend eens langs voor een rondleiding of neem contact op via onze contactpagina voor meer informatie.  U bent van harte welkom.