Faciliteiten

Restaurant & cafetaria

Het restaurant en de cafetaria vormen een ideale sociale ontmoetingsplaats die ook openstaat voor uw familie en kennissen. De cafetaria staat steeds ter uwer beschikking voor een drankje en een hapje. Het restaurant kan ook gebruikt worden voor een feestje, familiereünie,… mits voorafgaande reservatie. Het gebruik van de zaal is kostenloos.

Bezoekers zijn steeds welkom en kunnen mee aan tafel mits betaling. U kunt ook terecht in de cafetaria tussen 14u00 en 18u00 voor een gezellig samenzijn.

Maaltijden

Het ontbijt wordt alle dagen geserveerd in de assistentiewoningen tussen 7u en 8u. Het middagmaal wordt opgediend in het restaurant tussen 11u45 en 13u. Het avondmaal wordt in de assistentiewoningen geserveerd tussen 17u en 18u.

Veiligheid

Het gebouw wordt 24/7 bewaakt door inwonende huisbewaarders. Zij staan dag en nacht voor u klaar om een dokter, verpleger of welke hulp dan ook voor u op te roepen.  In elke asisstentiewoning zijn er drie alarmknoppen voorzien en is er een verbinding met de receptie en de huisbewaarder.

Overige faciliteiten

 

  • Ondergrondse parking met individueel afgesloten poort
  • 2 ruime, traag stijgende liften
  • Wekelijkse wasdienst en eigen wasmachine en droogkast in het gebouw
  • Telefoon op de kamer met eigen nummer
  • Uitgebreide bibliotheek met ruime keuze uit Nederlandse, Franse en Engelse titels
  • Uitstapjes

 

Geïnteresseerd? Kom vrijblijvend eens langs voor een rondleiding of neem contact op via onze contactpagina voor meer informatie.  U bent van harte welkom.